Lær som hesteejer, de 25 vigtigste ting om ridehestens anatomi og bevægelse, der giver dig en holdbar ridehest, baseret på nyeste forskning - formidlet på en levende, jordnær og praktisk måde - lige til at implementere i din hverdags håndtering og træning både i stalden og på ridebanen.

Oplever du nogensinde det her? ⤵️


 • Du frygter din træning er for ensformig, og derfor er medvirkende til små skader?
 • Du er bange for, at du ikke udnytter din hests fulde potentiale?
 • Din hest virker ustabil i kontakten og i øvelserne?
 • Du er i tvivl om din hest en dårlig kropsholdning, og hvad du skal gøre ved det?
 • Du savner inspiration til din daglige omgang og træning af din hest?
 • Du oplever forskel på volterne, men ved ikke hvad du selv kan gøre ved problemet?

 

Du lærer...


 • Hvordan de vigtige strukturer så som muskler, sener, bindevæv og knogler i din ridehest hænger sammen og har betydning for den måde din hest bruger sig selv på.


 • Den ene lille justeringer, du skal lave i din daglige håndtering af din hest, der vil øge hestens fysiske sundhed og præstation som ridehest, markant.


 • Præcise træningsøvelser og teknikker, du nemt og sikkert kan komme i gang med, der styrker hestens kropsbevidsthed og øger hestens muskelstyrke, balanceevne, smidighed og symmetri, så du får en holdbar ridehest i mange år.


 • En række øvelser og teknikker, der kan laves på staldgangen, selv i dårligt vejr, som både er hyggeligt samvær og øger holdbarheden af din ridehest. 

 • ...og det bedste af det hele; hver video varer max 10 min (og er lige til at implementere næste gang du træder ind, i stalden)

Lad mig få fingrene i 25 teknikker,der giver en Robust & Holdbar Ridehest


Din investering i de uundværlige 25 teknikker er:
500,00 kr.
inkl. moms

Eksempler på tips og teknikker ⤵️

Afsnit 9; En uundværlig øvelse ALLE heste bør lave på staldgangen HVER eneste gang

Vi ser så mange heste stå og hænge i deres kroppe - ligesom vi mennesker også ofte står og hænger. Men det er der ikke nogen grund til, og du kan aktivt hjælpe din hest til at komme fysiske ubalancer til livs ved at give dette område lidt opmærksomhed - og det er tid du alligevel står med din hest - optimer det til noget gratis træning!

9

Før tænkte jeg ikke over, at jeg kunne hjælpe mine heste med at bryde en dårlig vane

JeannetteGlerup.dk
Anne Sofie & Skipting & Rán - tidligere deltager

“Nu har jeg fået nogle gode parametre for den sunde krop - tegn jeg kan holde øje med og konkrete øvelser til at hjælpe min hest til et sundere bevægemønster. Jeg har fået mere fokus på at mine heste skal stå ordentligt på staldgangen - altså med et ben i hvert hjørne.”

tidligere deltager

Afsnit 23, lær at tilpasse bomøvelserne til netop din unikke hest - uanset disciplin

I dette afsnit får du serveret en bomøvelse, som alle heste har gavn af at lave. Hvad enten din hest normalt rider spring, dressur, skovtur eller noget helt andet. Om den er ung eller gammel eller om den bare bor på folden og kommer ind til lidt nus ind i mellem.

Du får ikke kun at vide, hvordan du skal lægge bommene ud. Nej, det er der ikke meget værdi i. Værdien kommer i, at du lærer, hvad du skal kigge efter og hvordan du justerer bomøvelsen, så den passer til lige netop din hest.

Bomøvelse afsnit 23

Tidligere lagde jeg bare bomme - nu giver bomøvelserne mening

JeannetteGlerup.dk
Leila & Walido - tidligere deltager

“Det bedste har været at få input og inspiration til den daglige omgang med hesten og træningen af den. Jeg er blevet meget mere bevidst om min hest og hvad vi skal træne og hvordan. Jeg føler mig mere sikker i håndtering og ridning. Tidligere har jeg bare lagt lidt bomme ud. Jeg er blevet bedre til at se på min hest og nu laver jeg bomøvelser med mening.”

tidligere deltager

Afsnit 16, Klodset hest? Optimer hestens proprioceptive sans med dette afsnit!

Mange af afsnittene handler om øvelser, som du kan lave på staldgangen, f.eks. små justeringer du kan lave på staldgangen imens du strigler din hest eller som dette afsnit, der handler om hestens proprioception og træning af hestens proprioceptive sans. Proprioception er hestens muskel- og ledsans, der hjælper hesten med at holde styr på sin krop i relation til sine omgivelser (og sig selv!)

Hvis du stadig ikke er helt dus med ordet proprioception er det helt ok - i afsnittet får du en uddybende forklaring på hvad det er og konkrete teknikker til at træne det.

16

Nu kan jeg træne selv i dårligt vejr

JeannetteGlerup.dk
Karina & Ginger - tidligere deltager

“Jeg kan lave ting på staldgangen hvilket betyder træning selv i dårligt vejr, og jeg har lært mere om hestens krop hvilket jeg også håbede! Det er 25 brugbare afsnit til personen der ønsker at vide om træning af hesten på hestens præmisser.”

tidligere deltager

Din investering i genvejen
til en Robust Ridehest er ⤵️

Betal i én bid

500 kr.

Inkl. moms

Så slipper du for at tænke mere over det.

Betalt i 2 bidder

250 kr. i dag

Inkl. moms

 ..og betal resten (250,00 kr.) om en måned.

JeannetteGlerup.dk

“Jeg var bange for det ville blive repetition af viden man har i forvejen - der var enkelte afsnit der ikke gav mig noget nyt, men sådan er det nok altid. Generelt set var kurset virkelig lærerig og har glædet mig til hvert nyt afsnit.”

JeannetteGlerup.dk

“Det var ikke kun 5 minutters øvelser, men små foredrag. Jeg har fået mere ro og flere ideer til hvad man kan gøre for og med sin hest - og mere fokus på at indarbejde det i daglige rutiner.”

JeannetteGlerup.dk

“Var bekymret for om jeg vidste for meget i forvejen. Og mange af de ting jeg har gennemgået, har jeg vist en del og blev stadig virkelig glad for hvert afsnit..!
Så har der været noget nyt at bygge på eller krydre med.”

Dine undervisere er...

Jeannette og Wega 6 kant

Jeannette Glerup

Fysiurgisk Hesteterapeut, BBH Basisinstruktør, BBH Træner.
Selvstændig hestenørd siden 2013.

"Når vi taler om holdbare rideheste er det noget, af det jeg er allermest optaget af - lige fra hestens management, til optimering af hestens udstyr, samt skabe en forståelse for, hvordan vores heste reelt lærer og motiveres igennem træningen.

Til hverdag lever jeg af at hjælpe seriøse ryttere med at forstå hvordan hestens hjerne og krop fungerer, så hesten bliver sundere, stærkere og mere holdbar af den daglige træning, uden konflikter og frustrationer. Det gør jeg gennem eneundervisning, kurser, onlinekurser og nu også Holdbar Ridehest, med min kollega Julie Herold."

Julie Herold

Human fysioterapeut, Veterinær fysioterapeut, BBH Basisinstruktør &
tidl. Centreret Ridning instruktør


"Jeg er ligesom Jeannette passioneret omkring heste på nærmest alle planer. Jeg er bl.a. uddannet veterinær fysioterapeut fra Liverpool Universitet, en diplom-uddannelse oven på human-fysioterapien.

Jeg hjælper heste og ryttere med at ride i harmoni igennem udviklingsforløb med ridning og fysioterapi til mennesker og hest.
Sammen med Jeannette har vi kastet os ud i at forlænge holdbarheden af de danske rideheste - bl.a. gennem 25 teknikker til en robust ridehest, med konkrete øvelser og tips
."

Julie og Bønne 6 kant

Alt det praktiske og typiske spørgsmål

Har du et spørgsmål, du mangler svar på?
Send en mail til: info@JeannetteGlerup.dk
Typisk svartid: 48 timer på hverdage.  

Hvorfor påstår i, at jeg undgår at bruge mere tid i stalden og alligevel får trænet min hest effektivt?

Du kender muligvis følelsen af du bruger (for) meget tid i stalden, selvom hestetid er noget af det skønneste, er det som en tidslomme hvor 5 min hurtigt bliver til 1 time i stedet. Med kurset her lærer du at kigge og analysere din egen hest under håndtering, og retter op på nogle af de udfordringer der er i hestens krop via den daglige håndtering f.eks. lærer du hvordan du kan hjælpe din hest til bedre kropsholdning på staldgangen, når du alligevel skal strigle. På den måde undgår du at bruge (ekstra) tid i stalden - og alligevel - træne din hest. Dét synes vi er genialt!

Hvad mener I med "Robust Ridehest"?

Når vi taler om robuste rideheste, taler vi om rideheste, der er sunde, stærke og velfungerende i deres kroppe. Rideheste, der kan holde til et langt liv i sporten, hvor risikoen for skader minimeres ved, at bruge den forskningsbaseret tilgængelige viden.

Kan jeg få hjælp undervejs?

Inde på kursets platform (Simplero) kan du stille spørgsmål via et kommentarfelt, der er under hver enkelt lektion, så vil enten Julie eller Jeannette besvare dine spørgsmål.

Ved konkrete 1:1 spørgsmål kan du booke Julie eller Jeannette via lektioner eller online træningsfeedback.

Hvordan foregår det?

Når du har købt adgang til kurset modtager du en mail med login-oplysninger (husk at tjekke spam!) Herefter har du adgang til kursets materiale på platformen (Simplero). Det kræver derfor ingen adgang til Facebook el.lign. alt holdes på platformen.  

Hvor lang tid har jeg adgang?

Du har evigheds adgang til dit materiale! Det betyder du kan se det igen og igen, alle de gange du vil. Skulle vi en dag vælge, at lukke vores virksomhed får du besked i god tid, og kan downloade alt indholdet til din pc, og derved beholde adgang til materialet.

Hvordan betaler jeg?

Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa, MasterCard eller MobilePay. Vælger du ratebetaling er det ikke muligt, at betale med MobilePay.
Skulle du stå med noget, der driller - så bip os endelig! 🤗

Hvor lang tid varer hvert afsnit?

Kurset består i følge tidligere deltager Zanna af "overskuelige små afsnit spækket med læring". Hvert afsnit indeholder en lille video, som varer alt mellem 3 og 15 min. Det er vigtigt for os du får korte, præcise og brugbare videoklip, så du kan omsætte din nye viden til praktisk træning eller håndtering med din ridehest.

Er det Holdbar Ridehest julekalenderen fra 2021?

Ja - næsten! Indholdet er det samme, vi har ændret layoutet på vores julekalender, og tilføjet et ekstra kort og konkret videoklip - nemlig nummer 25 i serien. Har du allerede julekalenderen fra 2021 vil forskellen udelukkende være et nyt navn, nyt layout og ét ekstra afsnit.

Jeg var spændt på, om det var noget for mig - og nu anbefaler jeg kurset til alle

JeannetteGlerup.dk
Leila & Walido - tidligere deltager

“Jeg var spændt på om det var noget for mig. Men det har i den grad været meget spændende og I har begge været fabelagtige til at tegne og fortælle og vise - i ord, billeder, tegninger, foto samt videoklip. Så jeg kan klart anbefale jeres kursus til alle ride interesserede, der ønsker mere viden og inspiration til den daglige træning.”

tidligere deltager

HR logo med tekst henover.png

Copyright © 2022 Jeannette Glerup & Julie Herold.

Om Holdbar Ridehest
Handelsbetingelser

Privatlivspolitik