Lær som hesteejer at give hestemassage til din hest med dette 2-dages "fysiske online"  hestemassage kursus. Du og din hest er hjemme i trygge omgivelser, vi sender LIVE undervisning fra vores stald, så du kan se hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre - og hvorfor du skal gøre netop sådan!

- Du har rig mulighed for at få feedback på din teknik på din hest, uden at skulle tage din hest med på en køretur fra Jeannette og Julie.

Måske kan du genkende det her?


 • Måske oplever din hest føles uens på højre og venstre volte i træningen, selvom du arbejder med løsgørende arbejde af din hest, men alligevel føles din hest stiv og stram i kroppen?

 • Måske oplever din hest har uens muskelsætning, og du træner på at genoprette det, men det virker som træning ikke er nok?

 • Måske har du jævnligt besøg af en massør til din hest, din hest elsker besøgene, og bliver bedre efter hvert besøg, derfor vil du gerne hjælpe din hest til at blive mere afspændt og tilpas i kroppen, men har ikke planer om selv at uddanne dig til hestemassør eller hesteterapeut?

 • Måske drømmer du om, at kunne give din hest massage, som er sikker og effektiv, din hest vil elske men ved ikke hvordan du skal gribe det an, uden at du selv får ondt i kroppen? 

 • Måske har du allerede nogle enkelte massageteknikker fra din massør, men du er i tvivl om de er effektive (nok) og om du kan gøre skade?

Så har du med stor sandsynlighed også oplevet det her ⤵

 

 • Du booker din massør/terapeut til din hest. Din hest bliver bedre efter besøget, men det aftager lidt for hurtigt - og nu er det tid til besøg (igen).

 • Du forsøger at lede efter små tegn på, der er noget under opsejling hos din hest, men du opdager først din hest har spændinger og virker asymmetrisk i kroppen efter noget tid når din hest har nået at sige tydeligt fra i ridning/træning.
   
 • Du har (måske) investeret i noget terapi-udstyr, men du er i tvivl om præcist hvor du skal bruge det for at få bedst mulig effekt. 
   

.. og nu føler du, at du lige så godt kan købe et nyt 10-turs klippekort og tage fri fra arbejde for at være hos din hest, når din massør/terapeut har ledige tider...

Der findes en løsning! 

Du kan lære at finde frem til hestens spændinger i de store bevægelses muskler og løsne spændinger hos din ridehest sikkert, effektivt og uden risiko for at lave skade, inden det bliver til præstations nedsættelse.

Og jo, du kan også lære det!

De greb og metoder vi lærer dig er mere enkle, end du lige nu tror - derfor tør vi også godt love dig, at du kan lære det efter dettes 2-dages Live Online Kursus!

Vi lærer og viser dig ⤵

Design uden navn (15)
Hvordan de udfordringer du oplever i ridning og træning af din hest kan hænge sammen med spændinger i hestens krop

Og hvilke tegn hos din hest, du skal holde øje med, for at fange problemerne mens de er små og før de spreder sig til resten af hestens krop.

Grundlæggende viden om hestens anatomi med fokus på hestens skelet og muskler

Vi gennemgår de vigtigste punkter i hestens skelet, så du nemt kan orientere dig om, hvilke muskler du er ved, at arbejde med - og vi arbejder naturligvis i dybden med de store bevægelsesmuskler, hvor du finder dem henne, hvad deres vigtigste opgaver er (og hvordan du løsner dem, men det kommer først lige om lidt)..

HR hexagon iconer og billeder
9

Undersøgelse af din hest's krop og muskler for spændinger, så du kan massere der, hvor din hest har allermest brug for det

Det er derfor vi kalder det effektiv hestemassage, ellers kunne vi "bare" give dig opskriften på en helkropsmassage.

Massagegreb og -teknikker, der skåner dine fingre, hænder og krop, og som føles dejlige og rare for din hest

Så du ikke selv får brug for en massør, efter du har givet din hest massage.

10
11
Aflæsning af din hest's reaktion på massagen, så du ved, om du er på rette spor

Hint: Vi har set (alt) for mange heste, der siger fra på en stille og ordentligt måde med bitte små signaler, som bliver overset af massøren, og så kommer der reaktioner som bid eller spark. Vi lærer dig, at spotte de bitte små signaler, så massagen bliver rar for din hest, og sikker for dig!

Vi tager dig omkring alle do's and don'ts i hestemassage 

Så du er tryg og sikker i at give netop din hest massage.

12

Vores deltagere fra andre kurser har sagt ...

JeannetteGlerup.dk
Leila & Walido - tidligere deltager på 25 Tips til en Robust Ridehest

“Jeg var spændt på om det var noget for mig. Men det har i den grad været meget spændende og I har begge været fabelagtige til at tegne og fortælle og vise - i ord, billeder, tegninger, foto samt videoklip. Så jeg kan klart anbefale jeres kursus til alle ride interesserede, der ønsker mere viden og inspiration til den daglige træning.”

tidligere deltager på 25 Tips til en Robust Ridehest

JeannetteGlerup.dk
Karina & Ginger - tidligere deltager på 25 Tips til en Robust Ridehest

“Jeg har lært mere om hestens krop hvilket jeg også håbede! Var bekymret for om jeg vidste for meget i forvejen. Og mange af de ting jeg har gennemgået, har jeg vist en del og blev stadig virkelig glad for hvert afsnit..! Så har der været noget nyt at bygge på eller krydre med.”

tidligere deltager på 25 Tips til en Robust Ridehest

JeannetteGlerup.dk
Anne Sofie & Skipting - tidligere deltager på Julekalenderen 2021

“Nu har jeg fået nogle gode parametre for den sunde krop - tegn jeg kan holde øje med og konkrete øvelser til at hjælpe min hest til et sundere bevægemønster.”

tidligere deltager på Julekalenderen 2021

JeannetteGlerup.dk
Christine & Tildra - tidligere deltager på Julekalenderen 2021

“Det var ikke kun 5 minutters øvelser, men små foredrag. Jeg har fået mere ro og flere ideer til hvad man kan gøre for og med sin hest - og mere fokus på at indarbejde det i daglige rutiner.”

tidligere deltager på Julekalenderen 2021

Dette fysiske online hestemassage kursus er for...


 • Dig, der allerede ved din hest har en (eller flere) spændinger i kroppen, som du gerne selv vil kunne løsgøre din hest for, og opnå større bevægelsesfrihed.

 • Dig, der har en hest, der løbende får besøg af en Fysioterapeut, Fysiurgisk Hesteterapeut, Hestemassør eller anden form for terapeut.

 • Hesteejere, parter, ponyforældre - ja, faktisk for alle, der har noget at gøre med heste, som du gerne vil hjælpe af med spændinger (eller "bare" forkæle hesten).

 • Alle ridediscipliner; uanset om du bruger din (ride)hest til dressur, spring, tur, jordarbejde eller "bare" nyder selskabet med din hest, så vil du med dette fysiske online kursus kunne øge hestens generelle velvære - og minimere risikoen for skader.

 • Seriøse hesteejere, der ønsker deres (ride)heste skal præstere bedre, blive sundere i deres krop og forblive en holdbar ridehest.

 • Dig, der gerne vil blive tryg i at give hestemassage, uden at lave skade eller "gøre noget forkert" - dét giver vi dig viden til - og sikre dig du bliver tryg ved at give netop din hest massage med dette fysiske online hestemassage kursus.
   
 • Dig, der gerne vil undgå at skulle transportere din hest til en specifik stald, for at lære, at give netop din hest massage.

Med deltagelse på dette 2-dages fysiske online hestemassage kursus ... 


✔ Er du i stand til, at lokalisere spændinger hos netop din (ride)hest; og vigtigst af alt har du forudsætningerne for, at løsgøre din hest.

✔ Ved du hvad der er do's and don'ts omkring hestemassage, så du trygt kan give dig i kast med at massere netop din hest.

✔ Kender du til en række massagegreb og massageteknikker, der er skånsomme for din krop - og samtidig (vildt) effektive for din hest, så du får mest muligt ud af den tid du afsætter til massagen.

✔ Du vil kunne bruge dit kompendium som opslagsværk for musklernes udspring, hæfte og funktioner - det gør dig i stand til, at kunne lave din egen analyse af hvilke muskler, der skal arbejdes med, hvis der er udfordringer i jeres træning.

✔ Er du i stand til at aflæse og tilpasse massagen så din hest får mest muligt effekt, imens din hest nyder det. (Vi tror ikke på udsagnet: "Det skal gøre ondt, før det gør godt")
 
✔ Står du med færdighederne til, at kunne vedligeholde det arbejde, din terapeut allerede udfører på din hest som et (vigtigt!) supplement.

Dine undervisere er...

Billede Jeannette Mozart massage afbalancering hexagon

Jeannette Glerup

Fysiurgisk Hesteterapeut, BBH Basisinstruktør, BBH Træner.
Selvstændig hestenørd siden 2013.

"Som Fysiurgisk Hesteterapeut har jeg ved alle terapi-besøg udleveret relevante massagegreb og teknikker til hestens ejer, så de selv kunne fortsætte den terapi jeg havde sat i værk, inden næste besøg, derved har hestens ejer kunne hjælpe hesten endnu hurtigere i mål.

Tidligere har jeg afholdt fysiske hestemassagekurser i min egen stald - og er nu klar til at gøre det online med min kollega Julie Herold, som jeg driver Holdbar Ridehest sammen med."

Julie Herold

Autoriseret human fysioterapeut, PgDip. veterinær fysioterapi, BBH Basisinstruktør & tidl. Centreret Ridning instruktør

"Jeg hjælper heste og ryttere med at få en bedre kommunikation og ride mere harmonisk igennem indsatser hele vejen omkring hesten; lige fra rideundervisning, til snakke om management, til fysioterapeutisk behandling af både hest og rytter.

Når vi kommer hele vejen rundt kan vi hjælpe vores heste bedst muligt til at blive de atleter, vi drømmer om, at de skal være."

HR hexagon iconer og billeder (2)

Din investering i at kunne give din hest effektiv & løsgørende hestemassage findes i flere pakkeløsninger!

Deltag på 2-dages kurset som enkelt person

2-Dages Kurset MED Optagelser!

pr. person

- Teorikompendium

- Live online kursus - i din stald!

- 2-dages kurset filmet, og klippet i små bidder, som du kan se igen & igen som onlinekursus.

Light-version: 2-Dages Kurset UDEN Optagelser

pr. person

- Teorikompendium

- Live online kursus - i din stald!

Opnå staldrabat - deltag flere fra samme stald!

Mest værdi for pengene

Udvidet: 2-dages kurset MED optagelser!

pr. person

- Teorikompendium

- Live online kursus - i din stald!

- 2-dages kurset filmet, og klippet i små bidder, som du kan se igen & igen som onlinekursus.

- Besparelse på 400 kr. pr. person

Light-Version: 2-dages kurset UDEN optagelser

pr. person

- Teorikompendium

- Live online kursus - i din stald!

- Besparelse på 250 kr. pr. person

Din investering svarer, alt efter din pakkeløsning, til ⤵

 

 • En (eller flere) dages leje af et terapidækken.

 • Et kosttilskud, der skal give øget bevægelighed i led, jo mange af tilskuddene virker, men stramme muskler vil ikke give større bevægelighed i leddene.

 • Et terapiunderlag med lys, magnet eller lignende, vi er fan af dem - men de fanger ikke den enkelte spænding, som du lærer her!

 • En massagepistol, dem findes der efterhånden mange af - men de kan ikke erstatte din indføling og evne til, at tilpasse massagen til netop din hest.

Lyder kurset som noget for dig og din hest, er det nu du skal hapse en plads, vi har begrænset mængden af pladser, selvom det foregår online fordi...


...vi gerne vil kunne give dig den bedst mulige individuelle feedback på den massage, du udfører på din hest, selvom vi ikke står ved siden af dig - alligevel vil din oplevelse blive (næsten) som hvis du stod med Jeannette og Julie lige ved siden af dig i stalden, med din hest.   


- Nå ja, og så har vi vidst glemt at nævne dette er en særlig intropris på dette fysiske online hestemassage kursus

Alt det praktiske

& alle de spørgsmål, vi endnu ikke er blevet stillet fordi kurset er helt nyt

Har du et spørgsmål som ikke er besvaret her? Så send os en mail på info@JeannetteGlerup.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvornår foregår kurset?

Kurset foregår torsdag d. 26. maj (Kristi Himmelfartsdag) & fredag d. 27. maj

Begge dage i tidsrummet kl. 09:00-16:00 inkl. pause undervejs.

Det bliver en blanding mellem teori, visning af massagegrebene på heste i Julie's stald og derefter rig mulighed for du kan øve, og få feedback fra Jeannette og Julie.

 

Hvad mener I med "Fysisk online?"

Nu skal du bare høre - for vi er selv rigtig spændte på formatet! "LIVE online" vil sige, at når du ser Jeannette og Julie på din skærm i din egen stald med din egen hest, så er vi der på samme tid som dig, bag ved vores egen skærm, klar til at svare på dine spørgsmål og vise dig teknikker på et udvalg af heste. Det er altså ikke noget, der er præ-optaget og redigeret, men lidt ligesom konceptet "sammen hver for sig", som vi alle efterhånden er godt kendte med.
Fordelen er, at du her kan være med på et massagekursus med din egen hest i jeres vante omgivelser - og det tror vi på er det bedste setup for lige netop din hest.

 

Kan jeg stille spørgsmål undervejs og få vejledning til lige netop min hest?

Det er hele pointen med kurset! Vi har et begrænset antal deltagere, så der er rig mulighed for at du kan stille spørgsmål og du kan dreje kameraet over på din hest - og på den måde kan vi give dig så specifik og brugbar feedback som muligt.

 

Hvad sker der når jeg tilmelder mig?

Når du har købt adgang til kurset modtager du en mail fra os (Husk at tjekke spam!)

Dagene op til kurset får du en mail med dit teorikompendium og linket til Zoom, hvor den "Fysiske online" undervisning foregår.

Tag i stalden med en god kop af din yndlingsdrik og log ind via dit Zoom-link. Så står Jeannette og Julie klar til at føre dig resten af vejen igennem, så du bliver ekspert i at massere din egen hest.

 

Hvilket medie kommer den online undervisning til at foregå over?

Den online undervisning kommer til at foregå over Zoom, hvor du får tilsendt dit eget link til deltagelse dagen inden.

 

Får jeg adgang til materialet efter kurset?

Ja og (ja) - det kommer an på den pakke, du vælger. Hvis du investerer i den lille pakke bliver du ved med at have adgang til det lille "teorikompendium", som du får adgang til en uge før kursusstart. Vælger du tilgengæld at investere i den store pakke, så kan du godt glæde dig. For alle online sessioner bliver optaget, og efterfølgende sætter vi os ned og bliver flittige små arbejdsbier så det hele bliver tilgængeligt for dig i små nemme bidder.

Du har evigheds adgang til dit materiale (og mængden afhænger så bare af din pakke-løsning). Det betyder, at du kan se det igen og igen, alle de gange du vil. Skulle vi en dag vælge, at lukke vores virksomhed får du besked i god tid, og kan downloade alt indholdet til din pc, og derved beholde adgang til materialet.

 

Bliver optagelserne delt på en nem og overskuelig måde?

Vi ved godt, hvor irriterende det er, at skulle sidde og kigge laaange optagelser igennem, for at finde de 3 minutter, der handler om lige netop det, du søger. Så derfor gør vi det nemt for dig. Lige efter kurset går vi i gang med at klippe og redigere og uploade en masse små videoklip, der hver viser et meget begrænset emne. På den måde bliver det nemt for dig lige at gense fx et massagegreb eller en gennemgang af muskler i en bestemt region.

 

Hvordan foregår det, hvis vi tilmelder os som gruppe og gør brug af stald-venne-rabatten?

For at tilmelde jer med stald-ven-rabat er der én der står for tilmelding, den person skal have navn og e-mail på stald-vennen (så får stald-vennen automatisk de samme mails og adgang til det samme materiale mv. 
 
Der er én person, der lægger ud - ligesom at tage på en cafétur sammen, hvor en lægger ud i første omgang.

 

Hvordan betaler jeg?

Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa, MasterCard eller MobilePay. Skulle du stå med noget, der driller - så skriv endelig! 
(info@JeannetteGlerup.dk

 

Stadig i tvivl om Find spændinger & løsgør din ridehest med sikker og effektiv hestemassage, du selv kan lave er noget for dig? 

Her får du vores 3 korteste argumenter ⤵

Spot problemerne meget tidligere!

Med alt den viden du får gennem dette 2-dages kursus bliver du i stand til at opdage problemer i hestens muskulatur meget tidligere, inden det ophober sig til reelle problemer; som i værste fald kan betyde skader og derved træningspause.

Vi hepper på Holdbare Rideheste.

 

 

Ingen køretur med hesten!


Noget af det vi som instruktører, terapeuter og trænere ved, er at vores heste - uanset hvor trygge de er ved at blive kørt med - vil blive påvirket af nye omgivelser - og vil bruge (unødig) muskelkræft på køreturen - spar Jer begge for det ved, at være med på dette fysiske online hestemassage kursus, hjemme i vante omgivelser!

 

 

Særlig intropris!

Ja, du læser rigtigt - dette er en særlig intropris på kurset - udelukkende fordi det er første gang vi tester det af i netop dette format - så hvis du gerne vil lære at give sikker & effektiv hestemassage til en rigtig god pris, er det nu du skal hapse din plads.